Στείλτε ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες και δείξτε την εκτίμησή σας στους πελάτες σας

Posted by cardsmarketing - September 22nd, 2009

Μια πρόσφατη έρευνα κατέγραψε ότι στέλνοντας ευχετήριες κάρτες μπορείτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας για την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας. Περίπου τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων είπαν ότι στέλνοντας ευχετήριες κάρτες για να δείξετε την εκτίμησή σας για τη συνεργασία με ένα πελάτη, οι πελάτες αυτοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να συνεργαστούν ξανά μαζί σας. Σχεδόν το 75% είπαν ότι εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτή τη χειρονομία και αισθάνθηκαν ότι η εταιρία πραγματικά νοιάζεται γι’ αυτούς.
Γι’ αυτό όταν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία όπως για παράδειγμα μετά την επόμενη αγορά του πελάτη σας ή την περίοδο των γιορτών μην παραλείψετε να εκφράσετε τηνεκτίμηση σας στέλνοντας μια ευχετήρια κάρτα.
Αν πάλι φοβάστε ότι η ευχετήρια κάρτα που θα στείλετε θα προστεθεί απλά στην αλληλογραφία του πελάτη σας και θα περάσει απαρατήρητη να θυμάστε ότι τα έντονα χρώματα μιας ευχετήριας κάρτας θα ξεχωρίσουν και θα κάνουν τη διαφορά αλλά επίσης ότι μόνο το 44% από όσους πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι έχουν λάβει ποτέ ευχετήρια κάρτα από εταιρίες που συνεργάζονται. Με άλλα λόγια η ευχετήρια κάρτα σας θα ξεχωρίσει και θα σας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Comments are closed.

Blog Home