Γιατί ένα e-mail ή ένα sms, δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα όπως μια χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Posted by cardsmarketing - October 18th, 2009

Σε μια εποχή που οι ευχές για τις γιορτές στέλνονται πια με e-mail ή ακόμα χειρότερα με sms δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς ότι στέλνοντας μια απλή ευχετήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα με το παραδοσιακό ταχυδρομείο έχετε περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσετε το ενδιαφέρον του προσώπου το οποίο θα λάβει τις ευχές σας.
Μπορεί πριν από 10 ή 15 χρόνια το να στείλει κάποιος τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την καινούργια χρονιά μέσω e-mail να ήταν κάτι πράγματι πρωτοποριακό και να έκανε τη διαφορά αλλά οι καιροί άλλαξαν από τότε. Τα περισσότερα e-mail καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων χωρίς να διαβαστούν καν και οι ευχές που θέλετε να δώσετε στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει κινδυνεύουν να χαθούν ανάμεσα στα εκατοντάδεςe-mail με ευχές από ανταγωνιστές μέχρι πολιτικούς οι οποίοι στέλνουν χιλιάδες απρόσωπα e-mail με ευχές απλά για να τα στείλουν.
Την ίδια τύχη θα έχει και το sms με τις ευχές σας. Μαζικές αποστολές sms κατακλύζουν καθημερινά τους χρήστες κινητών και οι ευχές σας μπορεί να μην διαβαστούν ποτέ από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Σήμερα αν θέλετε οι ευχές σας να είναι πραγματικά ξεχωριστές αλλά και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς και την επιχείρησή σας, δηλ. την προσοχή του πελάτη σας, επιβάλλεται να στείλετε μια παραδοσιακή ευχετήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα.
Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μια παραδοσιακή ευχετήρια χριστουγεννιάτικη κάρτα θα προκαλέσει θετική εντύπωση σε όλους. Είναι προσωπική, προκαλεί την προσοχή και είναι κάτι που το εκτιμούν όλοι.

Εκτύπωση Χριστουγεννιάτικων Καρτών

Comments are closed.

Blog Home