Αν δεν προλάβατε τα Χριστούγεννα… υπάρχει και η Πρωτοχρονιά!!!

Posted by cardsmarketing - October 6th, 2009

Μερικοί από εμάς δεν καταφέρνουμε μέσα στην ένταση των τελευταίων ημερών πριν από τα Χριστούγεννα να οργανώσουμε την αποστολή ευχετήριων χριστουγεννιάτικων καρτών. Αναβάλουμε την αποστολή για αύριο και ύστερα για μεθαύριο με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι πια είναι αργά για να οργανώσουμε την αποστολή μας και αυτή να παραδοθεί πριν τα Χριστούγεννα Αλλά δεν χάσαμε ολοκληρωτικά την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας αυτή τη γιορτινή περίοδο.

Μετά τα Χριστούγεννα τα πράγματα είναι πολύ πιο ήσυχα και προλαβαίνουμε να στείλουμε ευχές για την επερχόμενη πρωτοχρονιά Μάλιστα αρκετοί προτιμούν από την αρχή να στείλουν ευχές για την καινούργια χρονιά μια και με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν να στείλουν χριστουγεννιάτικες ευχές σε άτομα που πιστεύουν σε διαφορετικά θρησκευτικά δόγματα ή η κουλτούρα τους δεν περιλαμβάνει τη γιορτή των Χριστουγέννων Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι γιορτάζουν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου.

Δεν πρέπει λοιπόν να αφήσετε την αυτή την ευκαιρία επικοινωνίας να πάει χαμένη. Επιπλέον θα έχετε το πλεονέκτημα ότι θα έχετε ήδη λάβει ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα και θα οργανώσετε καλύτερα τη λίστα αποστολής μια και συνεργάτες και πρόσωπα που τυχών είχατε ξεχάσει θα τα θυμηθείτε από τις ευχές που θα σας στείλουν με τις κάρτες τους.

Κάρτες Χριστουγένων

Comments are closed.

Blog Home