Τα νέα της επιχείρησής σας, με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα

Posted by cardsmarketing - October 1st, 2009

Σε μια ευχετήρια κάρτα δεν μπορούμε να ζητήσουμε φυσικά από τους πελάτες μας να κάνουν κάποια αγορά ή να διαφημίσουμε κάποιο καινούργιο προϊόν μας ή μια προσφορά σε κάποια υπηρεσία μας. Οι ευχετήριες κάρτες είναι αυτό ακριβώς, ένας τρόπος να ευχηθούμε στους πελάτες μας για την περίοδο των γιορτών και ακόμα ένας τρόπος για να τους εκφράσουμε την εκτίμησή μας. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και οι ευχετήριες κάρτες μπορούν να γίνουν ένας τρόπος να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για κάποιες εξελίξεις στην επιχείρησή μας.

Ας υποθέσουμε ότι λίγο καιρό πριν ξεκίνησε τη λειτουργία του το εταιρικό μας web site. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ενημερώσουμε γι’ αυτό το γεγονός τους πελάτες μας. Μπορεί κάποιοι να το γνωρίζουν αλλά σίγουρα οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί. Με τις ευχετήριες κάρτες μας μπορούμε να ενημερώσουμε χωρίς επιπλέον έξοδα όλο το πελατολόγιο μας γι’ αυτή την εξέλιξη. Αρκεί φυσικά το μήνυμα της ενημέρωσης να είναι διακριτικό και να μην είναι πιο έντονο από το βασικό μήνυμα της ευχετήριας κάρτας. που δεν είναι άλλο από τις ευχές για την περίοδο των γιορτών. Αντίστοιχα αν άλλαξαν κάποια από τα τηλέφωνα στην εταιρία μας ή αν τη χρονιά που πέρασε εγκαταστήσαμε αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 0800, θα πρέπει να ενημερώσουμε γι’ αυτή την αλλαγή τους πελάτες μας,τυπώνοντας απλά με λίγο πιο έντονους χαρακτήρες τα νέα τηλέφωνα ή χρησιμοποιώντας διακριτικά τη λέξη “νέο” με άλλο χρώμα μελάνι από ότι στο υπόλοιπο κείμενο.

Ας μην χάσουμε την ευκαιρία μαζί με τις ευχές μας να ενημερώσουμε τους πελάτες μας γι’ αυτές τις σημαντικές εξελίξεις χωρίς να επιβαρυνθούμε με επιπλέον έξοδα.

Κάρτεσ Χριστουγένων

Comments are closed.

Blog Home