Η εικόνα της επιχείρησής μας, μέσα από μια χριστουγεννιάτικη κάρτα

Posted by cardsmarketing - October 11th, 2009

Όταν σκέφτεστε χριστουγεννιάτικες κάρτες τι ακριβώς σας έρχεται στο μυαλό;
Μπορεί να τις βλέπετε σαν ένα τρόπο για να εκφράσετε σε αυτούς που αγαπάτε ότι τους σκέφτεστε κατά την περίοδο των γιορτών. Αλλά αν είστε επαγγελματίας το να στείλετε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους πελάτες και τους συνεργάτες σας είναι ένας υπέροχος τρόπο για να τους εκφράσετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς και την επιχείρησή σας, καθώς να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξεχάσουν.

Στέλνοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες στους πελάτες σας θα τους εκφράσετε την εκτίμησή σας για τη συνεργασία και τη χαρά σας να τους εξυπηρετείτε. Μπορείτε ακόμα να στείλετε μαζί με την χριστουγεννιάτικηκάρτα σας και εκπτωτικά κουπόνια σαν δώρα για την περίοδο των γιορτών. Αυτό θα τους κάνει όχι μόνο να αισθανθούν ότι είναι πράγματι ξεχωριστοί αλλά θα τους δώσει την αφορμή να αγοράσουν και περισσότερα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η χριστουγεννιάτικες κάρτες για την επιχείρησή σας θα πρέπει να είναι λίγο πιο επίσημες από αυτές που στέλνετε σε φίλους και συγγενείς, θα πρέπει να έχουν τυπωθεί αποκλειστικά για την εταιρία σας και να περιλαμβάνουν το λογότυπο της, τα διακριτικά χρώματα της καθώς επίσης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας μαζί σας (διευθύνσεις, τηλέφωνα, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δ/νση εταιρικού site κλπ.). Αν βέβαια η φύση της επιχείρησής σας είναι τέτοια που μια πολύ επίσημα χριστουγεννιάτικη κάρτα μοιάζει “εκτός θέματος” μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα θέμα το οποίο να είναι ευθυγραμμισμένο με την εικόνα της επιχείρησής σας. Το σημαντικό είναι οι χριστουγεννιάτικες κάρτες σας να ταιριάζουν με την εικόνα που θέλετε να προβάλετε για την επιχείρησή σας.

Δείγματα Χριστουγεννιάτικων Καρτών

Comments are closed.

Blog Home